Spørg mig

Hvis du har spørgsmål, modtages de på mail. Spørgsmål og svar vil løbende blive opdateret.

Spørgsmål:

Jeg overvejer pt. Master of Public Governance på CBS eller Cross Media Communikation på Københavns Universitet (eller dele af en af uddannelserne).  Har også kigget på Coorporate Communication ved CBS, men den er pt. lukket.  Hvad tænker du, der er bedst for mig at vælge?

Søren R. Thuesen, Kommunikationskonsulent

Svar:

Nu har jeg selv kun ansvar for diplomuddannelse på Update i Emdrup og Århus, så jeg skal ikke kloge mig for meget. Men:

  1. Corporate Communication på CBS, har jeg været censor på, og der har været nogle kvalitetsproblemer. Under alle omstændigheder er den lidt mere branding- og marketing-orienteret, end jeg tror du ville kunne lide. Så den er p.t. ude
  2. Master of Public Governance  på CBS har jeg en aften på, og kan derfor sige at det selvsagt er besat af offentlige mellemledere, fx ledere af en børnehave, et hospitalsafsnit osv. Kommunikationsdelen er i al fald excellent (Nis Nissen). Men den er selvsagt mere almen, og god som refleksion over offentlig ledelse.
  3. Masteren i medier på Kbh. universitet er præget af medieteoretisk dygtige lærere af humanistisk tilsnit. Så det er nok mere det analytiske, end det praktiske der er i højsædet. Du kan fx ringe til Poul Kuhberg fra Synoptik og høre. Han er rigtig glad for den. Men selv har du måsle alt på teoriniveau
  4. Endelig kan du jo tage over til Johansen&Frandsen i Århus på ASB. Den er genemprøvet og god såvel teoretisk som mere praktisk.

Du må tænke over hvad du mest lægger vægt på, og så ud fra det undersøge de tre muligheder. Held og lykke og ring til mig, hvis du vil have uddybning.

Med  venlig hilsen
Jesper Højberg Christensen

  • Når forretningen kommunikerer