Moralsk panik før Løkke-tid. Hvad vil du huske bagefter?

I aften skal jeg i Tv2 News kl. 19 og snakke om Løkke krisen, mens den kører. Og hold da op hvor har den procesmæssigt eskaleret fra 13. maj, tænker jeg. Løkke har selv åbnet for det på EP-valgnatten med at sige at Venstre må bestemme, om han skal være formand. Og fra i lørdags har det så krakkeleret i en slags moralsk panik, for nu at nå et nedbrydningstempo, vi sidst så ved SF’s regeringsudtrædelse i januar.  Hold da op hvor alle Venstre-folkene har det skidt. Claus Hjort, der har brugt 30 år af sit liv på at opbygge et fælles midter-regeringsdueligt Venstre må lide allermest!

Hvad vil man egentlig huske bagefter? Mediefladen er almen, men vi husker, i al fald på sigt, altid i relation til os selv. Mine personlige nedslag er fx, at :

- Den første Venstre-tillidsperson der meldte sig ud allerede 14. maj var Flemming Jansen fra Pandrup, min gamle dansklærer fra gymnasiet – dengang meget moderne med modernistiske noveller!

- Min artikel på K-forum om krisen vil jeg nok glemme, men måske huske min optræden i DR2  Nyhederne fordi det var første dag jeg har prøvede at gå med kontaktlinser offentligt, og jeg opdagede så at jeg i de 8 minutter ikke kun læse mine papirer!

- Første sekund, jeg var sikker på Løkke måtte gå inden længe, var i lørdags, hvor jeg var i Sverige med fodboldholdet. Den første Venstre kreds der undsagde Løkke var Viborg. Og en ven sms’ede at der lå jo Finderup Lade hvor Erik Klipping i 1286 var ramme om hidtil – vist eneste – mord på en dansk statsleder. Så tænkte jeg – nu lyner knivene igen fra egne rækker.

- Første folketingsmedlem der meldte åbent ud i går aftes var Preben (Bang-Henriksen). Ubetinget stærkeste dreng i min skoleklasse fra 1a til studentereksamen! Og dengang formand for KU ikke VU.  Nu så han mere utilpas end overlegen ud.

Sådan er der altid en personlig krog.

Hvor længe huskes politiske kriser. Jeg husker måske mere mine nye linser end Løkke.

Dette indlæg var udgivet i:Kommunikation. tilføj som bogmærkepermalink. Skriv en kommentareller efterlad en trackback:Trackback link.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver ikke offentliggjort eller delt med andre. Obligatoriske felter er markeret med *

*
*

Du kan anvende disse HTML tegn og koder: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Subscribe without commenting

  • Når forretningen kommunikerer