Fest der flytter københavnere – og måske reklamer

Ør dagen efter indflytningsfest på Gl. Kongevej 3. Lasse Jensen skrev lige  for lidt siden til mig :”Carlsberg havde jo fuldstændig ret. Det VAR en københavnerbegivenhed.” Det han hentyder til er, at Carlsberg havde sponseret 5000 øl vel ud fra at det var en lokal hipster-folkefest.

Fik  i al konstateret rigtig mange søde unge af de pænt over 1000 gæstende netværkende. (Tallet vurderet ud fra hvor hurtigt rationerne blev tæret på i forhold til de estimerede 500-700). Fx – ud over min kæreste – Stine Stengade og Katja Kean. Ja, og så mange endnu yngre…

Da alle andre opslår fotos fra Dúné koncert, her et foto sendt til mig af Mie Femø undervejs til festen: Maxus flyttehilsen  symboliserer meget godt at Advice nu også vil konkurrere med de største reklamebureauer. Jeg må konstatere: Festen trykkede den i al fald af mindst som de helt store 80’er reklamefester hos Schiller m.fl.  Så er det sagt videre…

Flyttehilsen til Advice fra deres mediebureau

Dette indlæg var udgivet i:Kommunikation. tilføj som bogmærkepermalink. Skriv en kommentareller efterlad en trackback:Trackback link.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver ikke offentliggjort eller delt med andre. Obligatoriske felter er markeret med *

*
*

Du kan anvende disse HTML tegn og koder: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Subscribe without commenting

  • Når forretningen kommunikerer