Bordet fanger

Efter sidste møde på Jarmers Plads

I dag pakker halvtreds Advice’re ud på Gl. Kongevej 3 – femte bopæl  i historien (Strøget, Ll. Kannikestræde, Havnegade, Jarmers Plads). Men uden den bordplade, jeg har holdt møder ved i 20 år! Asger Liebst ville lige forevige det. Jeg kan genkende mig selv både som ivrig (dominant?) leder, og i den lidt eftertænksomme afsked. Men alt skal fornys og de nye lokaler bliver fede. Jeg fandt dem egentlig til Groupcare, men dér var de fabrikslignende lokaler alt for store. Især at stå på taget og se ud over København om sommeren vil jeg komme til at elske. Bordet fanger også mht. alder. 57 i dag. Tak for alle hilsnerne. Morgenbad i Øresund, middag med børnene, kæresten indlagt med mavesår i nat…men hun har det godt.

Mange års arbejde spejlet i en bordplade

Dette indlæg var udgivet i:Kommunikation. tilføj som bogmærkepermalink. Skriv en kommentareller efterlad en trackback:Trackback link.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver ikke offentliggjort eller delt med andre. Obligatoriske felter er markeret med *

*
*

Du kan anvende disse HTML tegn og koder: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Subscribe without commenting

  • Når forretningen kommunikerer