Overskægget af igen, venner…

Så kan kendisser, fodboldhelte og almindelige prostatakandidater lade overskægget falde igen og overlade den mandlige hårpragt til julemanden. Jeg har aldrig været så vild med skæg, der kløer – og slet ikke med det der sen-70’er stand alone overskæg. Troede jeg.

Men så har min søn retro-tagget mig. Uff for et ømt syn. Eller hvad? Heldigvis tages fokus af hans storesøster, der nu er 29 voksne år, men som jeg dengang kunne forelæse på KU med på armen. Så lille, fin og stille var hun – dengang. Nu overtager hun snart mit rækkehus.  Men det er en anden historie.

En lempeligere måde at deltage i nutidens velgørende events på, uden at gøre verden et hår grimmere, foreviges her med den nye uddannelsesminister i centrum, mens bl.a. kulturministeren forsøger at komme væk.  En brunkage som moustache. Er det dansk innovation? Well, den kan så spises –  endda uden hår i munden.

Dette indlæg var udgivet i:Kommunikation. tilføj som bogmærkepermalink. Skriv en kommentareller efterlad en trackback:Trackback link.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver ikke offentliggjort eller delt med andre. Obligatoriske felter er markeret med *

*
*

Du kan anvende disse HTML tegn og koder: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Subscribe without commenting

  • Når forretningen kommunikerer