Dialog på FB. In – eller yt?

Jeg har lavet en side på Facebook om kommunikation. Hvorfor er jeg i tvivl om ideen?

Jo, det er svært for ældre herrer som mig at finde ud af, om alle er trætte af Facebook og på vej ud til mere segmenterede sites (som fx i avisverdenen), eller tværtimod at FB er basisplatformen for alt. Men anyway, jeg kan se, at mange kunder i mine virksomheder (Advice Digital og Advice m.fl.) spørger til og gerne vil have et sted på FB. Jeg finder det ofte modepræget, fordi det ikke sigter på reel dialog. Men omvendt: det er et forsøg værd for dem. For de kan vel lære af det? Det kan jeg vel også tænker ”tossen”…. så nu har jeg besluttet at se, om vi kan diskutere de ting indenfor kommunikation bredt mellem dig læser, mig og andre. Om det giver bedre dialog, mere opmærksomhed, eller jeg bare skal holde mig her på jesper.as og dens aflægger på K-forum.

Jeg ser frem til eksperimentet – og navnlig at høre dine meninger …

Dette indlæg var udgivet i:Kommunikation og tagget . tilføj som bogmærkepermalink. Skriv en kommentareller efterlad en trackback:Trackback link.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver ikke offentliggjort eller delt med andre. Obligatoriske felter er markeret med *

*
*

Du kan anvende disse HTML tegn og koder: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Subscribe without commenting

  • Når forretningen kommunikerer