Ole Thyssens pistol mod den danske folkeskol

Da jeg begyndte at læse på universitetet var jeg lige ved at læse filosofi pga. Ole Thyssen. Den anden dag sad han til endnu en af konferencerne om vækst – denne gang afholdt af AC – og lavede et stunt, der fik mig til at tænke på Poul Nyrups med at rive sider ud af Foghs minimalstatsbog. Han skulle svare på, om vi var dygtige nok i Danmark, og fortalte at hans drenge, da de gik i skole i USA, skulle lave en bil der kørte på solceller. Og de var fyr og flamme i månedsvis. Herhjemme igen fik de sløjd i skolen. Og hvad skulle de lave? En træpistol. En absolut idiotisk ting, som man ikke engang kan lege med. Totalt meningsløs spildtid messede Ole, mens han svang pistolen over hovedet, som vil han skyde KL og alle folkeskolelærere med den. Sjovt at alle vi gamle (venstre)intellektuelle nu kan se, at vi har svigtet den faglighed og den sult&kreativitet, som vi skal skabe vækst og innovation med.Hvorfor gjorde vi os blinde? Hvorfor fredede vi offentligt ansattes dårligdomme og gåen i stå til fordel for at kritisere erhvervslivets? For for os selv og egne børn var der jo ingen pardon….

Dette indlæg var udgivet i:Kommunikation. tilføj som bogmærkepermalink. Skriv en kommentareller efterlad en trackback:Trackback link.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver ikke offentliggjort eller delt med andre. Obligatoriske felter er markeret med *

*
*

Du kan anvende disse HTML tegn og koder: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Subscribe without commenting

  • Når forretningen kommunikerer