Dobbelt snot kasketforvirret

Nu har jeg i 2 1/2 år været bestyrelsesformand og væk fra al daglig drift. Det har været herligt. Har bl.a. givet mig tid til at blive skilt, skrive bog, rejse meget, dyrke kæreste og opgive det igen.
Så sjovt at se sig selv i medier tilbage på scenen som ’Advice-stifter køber reklamebureauet Blue Pen og bliver adm. direktør’ og ’Jesper Højberg indtræder som adm. direktør for Groupcare’. Der er sådan lidt drift, lidt investor og virksomhedsdoktor over det. Og det er også korrekt, selv om det subjektivt ikke helt føles som et come back.
I to af de 9 selskaber jeg har den luksuriøse rolle som bestyrelsesformand og medejer (luksuriøs fordi jeg kan støtte med det jeg kan, når jeg vil – ikke når andre kræver det af mig)  har  jeg måttet træde ind som daglig leder i en periode.
I reklamebureauet Blu Pen pga. generationskiftehjælp og for at modernisere til netværksbranding.for de garvede reklamehåndværkere, som jeg arbejdede sammen med i tidernes morgen på Leo Burnett og hjalp med deres opstart i 1994.
Samme uge i juni ville skæbnen at jeg måttet gå ind som leder af software- og konsulentfirmaet Groupcare, der oprindeligt var en dot.com virksomhed for 3 studenter på SU, jeg i 1999 hjalp i gang med at lave et Facebook-community. Vi kendte jo bare ikke Facebook, og da indtægterne ved at være community for fodboldklubber og lign. er små, begyndte vi at lave medlemssystemer til større foreninger. Det nu 25 mand store firma var i sommers bare på fart stik mod afgrunden. Ikke pga. krisen, men selvforskyldt, pga.  lancering af ny software, før det var færdigudviklet nok. Og når sådan en motor i en arbejdsgiver- eller lønmodtagerforening ikke er implementeret helt perfekt, er det forretningskritisk og fanden er løs i Laksegade. Det kan godt være jeg selv er lidt af en nørd, men indsigt i IT er næppe nogen der vil kalde min spidskompetence. Det at lave en turn-around er nu ganske sjovt og det ser faktisk ud til at lykkes.
Nå, men jeg er altså stadig den samme: ”En mand af modsætninger” – som DJØF-bladet betegner mig (tak for mange komplimenter for min åbenhed i det interview). Men nu skal jeg jo indimellem ned fra min bestyrelseshimmel, dreje kasketten og sørge for drift og salg. Så by the way: sig til hvis du har brug for en reklame eller et nyt medlemssystem!  Selv føler jeg mig lige i dette øjeblik mest fuld af efterårssnot :-)

Dette indlæg var udgivet i:Kommunikation og tagget , , , , . tilføj som bogmærkepermalink. Skriv en kommentareller efterlad en trackback:Trackback link.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver ikke offentliggjort eller delt med andre. Obligatoriske felter er markeret med *

*
*

Du kan anvende disse HTML tegn og koder: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Subscribe without commenting

  • Når forretningen kommunikerer