Yt: Kedelig konference. In: Fed markedsdag

Der er ufattelig mange konferencer med lange taler om al den forskning vi skal leve af – også den humanistiske og samfundsvidenskabelige.  Hvad med at dele smagsprøver ud i stedet for at snakke om samarbejdet, afprøve det i praksis. Det ville man jo fx gøre med fødevarer! Så på torsdag d. 10. juni kl. 10-15.30 i Konferencecenteret i Fiolstræde 44 gør vi det. Academy A sammen med DEA godt støttet af DI, Dansk Erhverv, Finansrådet, DJØF og Københavns Universitet. Selv er jeg faktisk i Oxford sammen med rektorer og erhvervsfolk, for at se hvordan de gør det samme i England. Hvad der åbenbart ikke har forhindret mig i at udtale dette, som er rigtig konference-talk værdigt: ”Selv om rigtig mange virksomheder har mærket den økonomiske krise de seneste år, er det helt afgørende, at vi nu tør åbne øjnene og ørerne igen og blive nysgerrige over for, hvordan vi skaber vækst og muligheder for det danske samfund. Ved at skabe nye alliancer mellem humanistisk og samfundsvidenskabelig forskning og erhvervslivet kan vi komme oven på efter den historiske nedsmeltning,” siger Jesper Højberg, medstifter af Academy A og bestyrelsesformand i Advice A/S, K-forum mm.

http://academya.dk/

Dette indlæg var udgivet i:Kommunikation og tagget , , , , , . tilføj som bogmærkepermalink. Skriv en kommentareller efterlad en trackback:Trackback link.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver ikke offentliggjort eller delt med andre. Obligatoriske felter er markeret med *

*
*

Du kan anvende disse HTML tegn og koder: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Subscribe without commenting

  • Når forretningen kommunikerer