Next step: Forelæsning for 400

Blåkopien af bogen blev sendt af sted i går. Dejligt at få den ud af vagten og være sådan trods-alt-meget-tilfreds. Slemt, fordi jeg ved, der ikke er mere, jeg når at ændre! Så jeg valgte ikke at se på den. Der er ikke noget som at opdage mangler og fejl, som man ikke kan gøre noget ved.

Eller nu kan man. Jeg kan, når bogen udkommer i boghandlen den 25. maj (leveres 17. maj), få den her side op at køre. Så kan jeg blive korrigeret her af læserne – og jeg kan korrigere mig selv. Selv bogen som medie bliver mere dialogisk. Perspektivrigt, hvis det ikke bliver som Lenins retouchering af Trotsky.

Næste udfordring venter. 400 tilhørere i Ovnhallen. Forelæsning er jo en rigtig envejs-ting stadigvæk. Så nok mig der vil føle ovnens varme mellem 14 og 15.15. Skal tegne et forskningsområde for studerende og professorer (der kommer en god del også af sidste kategori!). Den skal være relevant og perspektivrig for ledere og kommunikatører i virksomheder og organisationer (mange flere selvsagt).  Den skal være fornøjelig og festlig for alle (andre). Jeg tror jeg bliver hjemme i weekend’en!

Dette indlæg var udgivet i:Forelæsning, Kommunikation og tagget , . tilføj som bogmærkepermalink. Skriv en kommentareller efterlad en trackback:Trackback link.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver ikke offentliggjort eller delt med andre. Obligatoriske felter er markeret med *

*
*

Du kan anvende disse HTML tegn og koder: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Subscribe without commenting

  • Når forretningen kommunikerer