Hvor hurtigt kan man trykke en bog i hard-back?

Endeligt bogcover - Når forretningen kommunikererNu er der valgt forside, undertitel og omslag – så det hjælper ikke at debattere det. Men jeg er da også fint tilfreds og med jeres og fælles hjælp undgik vi det alt for old school.

Der mangler bare finish på de 370 siders indhold med ca 80 modeller, på en bog jeg lovede mig selv skulle være på 100 sider :-) Men fedt at få skrevet tyve års erfaringer ud af kroppen. Men nu er det Gyldendals bekymring at nå at trykke den til 12. maj – typograferne skal så nok ikke på Fælleden den 1. Faktisk trykkes den i Danmark, kun bogbinding, der stadig er manuel (fantastisk), er dyrere her. Næste kommunikative udfordring: Er der nogen der har ideer til hvad man skal sige til en professor-forelæsning på en time for adskillige hundrede mennesker om strategisk kommunikation? Så er I meget velkomne til at tage stafetten og melde ind. Jeg opfylder ikke alle ønsker, men jeg lytter…

Dette indlæg var udgivet i:Bog, Forelæsning, Kommunikation og tagget , , , . tilføj som bogmærkepermalink. Skriv en kommentareller efterlad en trackback:Trackback link.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver ikke offentliggjort eller delt med andre. Obligatoriske felter er markeret med *

*
*

Du kan anvende disse HTML tegn og koder: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Subscribe without commenting

  • Når forretningen kommunikerer