Hvordan skal en bog om kommunikation for ledere selv kommunikere?

Version 1 Version 1

En bog starter med omslag og titel. I mit tilfælde slutter den med det. Jeg har brugt næsten to år på den første bog om kommunikation reelt skrevet til direktioner og kun om deres strategiske forholden sig til et hastigt udviklende og lettere kaotisk felt af en masse krydsende kommunikation herunder en masse bevidst reflekteret strategisk kommunikation. Ikke noget med planer og håndværksmæssige fif. Ikke noget med bare at sige ’kommuniker til målgruppen’ eller ’tal sandt’. Skarpe strategier som der ikke længere er én bestemt løsning for – højst en situationsbestemt.

Noget af det jeg gerne vil fremhæve er, at kommunikation ikke bare er cellofan nogle kommunikationseksperter lægger på til sidst, men at kommunikation og branding er indvævet i alle led i alles arbejde med forretningsskabelsen. Og at kunderne og omverden lever med i og kommunikerer om, herunder udenom, virksomheden. Kommunikation er altså meget, meget større end ens kommunikations- og marketingafdelingers output. Men hvordan udtrykker man det så i få ord og ét omslagsbillede? Strategier er jo visuelt let lidt luftige og topledelse bliver let mere nålestribede, end de selv ønsker at opleve sig i en moderne verden. Øverst er der to eksempler på et bogomslag, og du må meget gerne skrive din umiddelbare kommentar, da jeg er nysgerrig på hvordan de hver især opleves.

Dette indlæg var udgivet i:Bog, Kommunikation og tagget , , . tilføj som bogmærkepermalink. Skriv en kommentareller efterlad en trackback:Trackback link.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver ikke offentliggjort eller delt med andre. Obligatoriske felter er markeret med *

*
*

Du kan anvende disse HTML tegn og koder: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Subscribe without commenting

  • Når forretningen kommunikerer